Tennisclub Uneswido

Diverse clubactiviteiten

Op onze website vind je op de homepage een kalender.
De functie van deze kalender is het zo goed mogelijk weergeven van allerlei activiteiten binnen de club.
Het betreft de georganiseerde activiteiten door de AC zelf.
Speeldata weergeven van diverse competities, waaraan deel genomen wordt door Uneswido.

Speeldata voor tennisles.
De kalender wordt ook gebruikt door bijvoorbeeld de baancommissie, om bv. een klusdag/middag aan te kondigen.

Hoe werkt het: De redactie kan informatie toevoegen aan de kalender.
Als er een activiteit is toegevoegd, dan kleurt het vakje groen op de kalender.
Wil je aanvullende informatie m.b.t. de activiteit, ga dan met de muiscursor op het gewenste datumvakje staan, voor nog meer info, dan even klikken. Onderaan de kalender ontvouwt zich de aanvullende informatie.

Boven de kalender is een keuzebalk geplaatst. Nu kun je kiezen tussen een lijst van komende 5 activiteiten per keer of alle activiteiten per maand.

 
Toss-avonden.

De toss-avonden worden voor de seniorleden gehouden op de woensdag. Je hoeft geen ervaren tennisser te zijn om hier aan mee te kunnen doen. Voor de beginnende speler is het een mooie gelegenheid om veel ervaring op te doen en op deze manier het spel beter te gaan beheersen. Tevens een uitstekende gelegenheid om de leden van de tennisclub te leren kennen. Dus aarzel niet en ga eens meedoen.

De aanvangstijd is om 19:30 uur. Kosten deelname is twee euro.

Inzake de organisatie van de Toss-avond wordt op de avond ter plekke een vrijwilliger aangewezen.

Seniorentoss.

Iedere woensdagmorgen is er seniorentoss. Gezelligheid staat voorop. De aanvangstijd is 9 uur en de inleg bedraagt 2 euro. Er is geen leeftijdsgrens.

Clubkampioenschappen.

Voor de speelrooster van de clubkampioenschappen maakt de tennisclub nu gebruik van de diensten van Toernooi.nl. Dit brengt voor de organisatie een stuk gemak met zich mee, maar ook voor de leden/belangstellenden is het zo, dat je vlot kunt zien, wanneer en wat er gespeeld gaat worden en wat de uitslagen zijn.
Bij Toernooi.nl kun je je eigen account aanmaken en tevens je inschrijven voor een te houden toernooi c.q. clubkampioenschappen. Erg belangrijk is, dat je aangeeft, wanneer je verhinderd bent om te spelen. Het inroosteren wordt door het programma van Toernooi.nl uitgevoerd en daarbij wordt dan rekening gehouden met je verhindering.